5 Jiu-Jitsuka’s Yotosama geselecteerd voor EK -18 & -21 Jaar Zweden

Gisteravond is bekend gemaakt dat 5 Jiu-Jitsuka’s van Yotosama zijn geselecteerd voor het Europees Kampioenschap Jiu Jitsu -18 & -21 Jaar in Zweden.

Diverse sporters van Yotosama hebben sinds het WK in Roemenië hard gewerkt om geselecteerd te worden. Hiervoor zijn kwalificatie toernooien in binnen en buitenland afgelopen. Maar ook daarbuiten zijn er toernooien gespeel, voornamelijk in het buitenland. Uiteindelijk heeft dit voor een aantal geleid tot dit succes.

Bij de Junioren (-21) zullen Chabeli(-55) en Cynthia(-70) uitkomen. Bij de Aspiranten (-18) zullen Mariëlle(-52), Anne(-57) en Frank(+81) uitkomen.

Dames en heer, langs deze weg gefeliciteerd met jullie selectie. Uiteraard is deze felicitatie ook voor de andere Kernploegleden die via hun coaches op de hoogte zijn gesteld dat ze geselecteerd zijn. Wij gaan jullie weer zien op de mat in Lund, Zweden. Allemaal heel veel succes.

Op de site van het EK zijn alle deelnemers per land terug te vinden. Let op, uit betrouwbare bron weet ik dat dit niet altijd 100% klopt. Zo ook de inzending van het Nederlandse team…

EC Jiu Jitsu/The Netherlands