Activiteiten beter in beeld

Vanaf nu kunt u rechts op de site onze activiteiten volgen

In verschillende vormen worden de activiteiten weergegeven. Ook kunnen de activiteiten in je eigen Google Agenda worden opgeslagen. Een kleine uitleg staat hieronder.

binnenkort kalender locaties

Binnenkort

Alle aankomende activiteiten worden hier getoond. Door op een activiteit te klikken wordt de mogelijkheid geboden om het te bekijken of toe te voegen aan je eigen Google kalender.
nb. Voor sommige activiteiten geef Google een foutmelding dat de einddatum niet correct is. Dit kan je oplossen door even de “hele dag” optie uit te zetten en de einddatum (en tijd) correct te zetten. Daarna kan je de “hele dag”optie weer activeren.

Kalender

De kalender spreekt redelijk voor zichzelf. Op de dagen dat er activiteiten zijn is de dag groen gekleurd. Klik je op een dag dan zal de activiteit openen. Als er meerdere activiteiten zijn dan worden deze allemaal getoond in verkorte vorm. Klik op de titel van de gewenste activiteit om alles te zien.

Locaties

Bij locaties zijn de diverse sporthallen en andere belangrijke locaties terug te vinden. Middels de selectie kan een locatie worden gekozen. Deze wordt dan getoond met de activiteiten op deze locatie. Wil je meer van die activiteit weten, gewoon weer op die titel klikken. Buiten het adres en een een hyperlink naar de locatie is er een kaartje (Google Maps) waarop de locatie wordt getoond. Alle bekende Google maps functionaliteit werkt hier ook.