BJJ – Newaza Stage, kom jij ook?

imageOp zondag 13 september, de dag na de Open Midden Nederlandse JJ Kampioenschappen vervolgen we het weekeinde met nog meer JuJitsu zaken. Remco Pardoel Jordy Peute en Laura Hondorp komen een waanzinnige BJJ – Newaza stage geven voor maar 10 euro per persoon. Aanmelden verplicht via nwoc.jiujitsu@gmail.com want max 200 man/vrouw kan meedoen. Betalen ter plaatse.

Introductie Jordy Peute:

Voordat Jordy met Braziliaans Jiu Jitsu in aanraking kwam had hij ruime ervaring in zowel judo als traditioneel jiu jitsu. In beide sporten behaalde hij meerdere dangraden (2e dan judo en 3e dan jiu jitsu) en zijn leraren diploma’s. Echter, bij zijn eerste ervaringen tijdens een seminar Braziliaans jiu jitsu ging er een wereld voor hem open.

Al snel haalde Jordy zijn blauwe en paarse band en draaide hij op nationaal en internationaal niveau wedstrijden in BJJ en No Gi toernooien en in MMA wedstrijden.

Introductie Laura Hondrop:

WK IBJJF Zilver in 2013, Purple Belt en

2 times European champion CBJJE (2010 white, 2011 blue)
Bronze medal IBJJF Europeans (2011 and 2012 blue)
Champion London Open international 2012 (blue)
European champion IBJJF Nogi 2012 (blue)
Champion NAGA Paris (2010, 2011 and 2012)
European champion IBJJF 2013 (purple)
ADCC European champion 2013
Silver IBJJF World championship 2013 (purple)
Champion Rome Open international 2013 (purple)
European champion nogi 2013 (purple)

Introductie Remco Pardoel:

Bondstrainer Newaza bij de Judo Bond Nederland.

Pardoel, bij genaamd Grizzly, geldt in vechtsportkringen als een expert op het gebied van jiujitsu Brazilian Jiu Jitsu MMA, met meer dan tien nationale en internationale titels (in jiujitsu, Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ), judo en grappling). Hiervan staan er zes Europese titels en één wereldtitel op zijn naam.

In de jaren negentig, november 1993, van de vorige eeuw heeft Pardoel het Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ) in Europa geïntroduceerd. Inmiddels bestaan er in Nederland tientallen scholen, waar les wordt gegeven in het BJJ.

Remco Pardoel was de eerste niet Braziliaan die in 1996 mee deed in de klasse absoluto (beste acht van de wereld) in de zwarte banden divisie