Colin Kist toernooi uiterst succesvol

Op zondag 19 januari werd het 5e Colin Kist Toernooi gehouden in Steenwijk. Dit toernooi is de eerste in een reeks die zijn aangewezen als kwalificatie toernooien voor het Europees Kampioenschap Jiu Jitsu (-18/-21) in Lund, Zweden.

Voor een enkeling was het heel vroeg op om naar Steenwijk af te reizen. Verreweg de meesten stonden op de planning voor het middag programma en konden iets langer blijven slapen.

Zowel bij de beginners als bij de gevorderden werden mooie resultaten geboekt.

Als eerste startte Estelle Slingerland, die in een poule met jongens in de -34kg zich goed staande wist te houden en zonder twijfel het Goud voor zich opeiste.

Daarna was het wachten op het middag programma, waar Kars vd Boogaard en Xavier Hagebeek onze jongste deelnemers waren. Ook deze heren beide op het podium, Zilver voor Xavier en Brons voor Kars. Top gedaan mannen!

Bij de aspiranten (-18) was het Mariëlle Kouwenberg in de -57kg (een poule hoger dan normaal) die het Goud pakte. Anne van der Brugge pakte in dezelfde poule het Zilver. Ook Frank Kouwenberg pakte het zilver.

In de junioren klasse (-21) waren het Liza Schreuder en Cynthia Schellingerhout die het Goud pakte, Chabeli Arenberg Peeters veroverde het Zilver.

De laatste medailles waren voor onze senioren Melissa Jol en Wouter Visser die beide het Goud binnen haalde.

Helaas was Allard Wiebenga geblesseerd uitgevallen. Beterschap Allard!

In totaal 12 deelnemers , 11 medaille’s, waarvan 6x Goud, 4x Zilver en 1x Brons. Dat zijn weer mooie resultaten die geboekt zijn met onze coach John Zwalve.

Uiteraard is er ook weer het nodige foto materiaal van dit toernooi beschikbaar. Zowel Marcel Dongelmans, Mark Mellink en ik zijn druk in de weer geweest. Zie onze resultaten hieronder.

Marcel Dongelmans Foto’s Site
Mark Mellink Ochtend Middag
Marcel Kouwenberg Ochtend Middag