Jiu-Jitsuka’s Yotosama debuteren goed!

ZOETERMEER – Tijdens het Colin Kist Jiu-Jitsu toernooi hebben de Jiu-Jitsuka’s van Budoschool Yotosama voor een uitstekend resultaat gezorgd!

Met maar liefst 21 sporters reisde Yotosama naar het verre Steenwijk, waar het eerste WK kwalificatie toernooi plaatsvond voor de jeugd -18 en -21 jaar. Ook voor de beginners was er de gelegenheid om ervaring op te doen. Rick van Boven, Justin Schouten, Kris Guzy en Drishti Sewberath Misser deden allen voor het eerst mee met Jiu-Jitsu wedstrijden en zeker niet zonder succes! Rick en Justin pakte beiden het goud, terwijl Drishti en Kris het zilver in ontvangst mochten nemen.

Bij de gevorderden wisten Mariëlle Kouwenberg, Anne van der Brugge, Tom Molenaar, Frank Kouwenberg, Chabeli Arenberg Peeters, Fabian vd Wielen en Remco vd Oord het goud te bemachtigen. Zilver was er voor Estelle Slingerland, Kars vd Boogaard, Michael Middelkoop, Raël Passage en Melissa Jol. Brons was er voor Amy van Poelgeest, Liza Schreuder en Tobias vd Wielen.

Wesley Hendriks had succesvol het arbiter diploma gehaald voor het Ne Waza Jiu-Jitsu.

Bron Dichtbij editie Zoetermeer

Vandaag een bijzonder toernooi, naast WK Kwalificatie ook de verjaardag van Frank en Mariëlle Kouwenberg. Jullie hebben jezelf een mooi kado gegeven, beide eerste geworden in jullie poules! Nog een speciale dank aan Cees en Niels van der Griend die op deze speciale dag voor hun het gebak hebben geregeld, helemaal TOP.

En geheel onverwacht zijn wij (Leanne en ik) ook nog in het zonnetje gezet. Dank aan St. Budo Promotie Overijssel voor deze blijk van waardering. En dan ben zelfs ik even stil…. jaja…
foto

IMG_3908

Ook vandaag liepen Marcel Dongelmans en Marcel Kouwenberg rond voor het maken van foto’s zie hieronder de resultaten:
Foto’s Marcel Kouwenberg en Marcel Dongelmans