Kernploeg Jiu Jitsu aanwezig bij Politie Training

Beste Budoka’ s,

Op zaterdag, 21 februari 2015 zal er door de “Haaglandse Politie Sportvereniging” afdeling BUDO, wederom een Jiu Jitsu stage worden georganiseerd voor senioren vanaf 18 jaar met wedstrijdervaring in het Figthing System.

Programma: Aanwezig: 10.30 uur
1e training: 11.00 – 12.45 uur
Lunch: 12.45 – 13.45 uur
2e training: 13.45 – 15.30 uur

Kosten voor deelname aan deze stage zijn 6 Euro per persoon en hiervoor zal u tevens een eenvoudige lunch worden aangeboden. Bij inschrijving dient u gelijk de betaling te voldoen.

Bij betreden van het pand zal u om een geldig legitimatiebewijs worden gevraagd.

Aan deze stage zal worden deelgenomen door de Nationale Selectie onder leiding van de Bondscoaches Barry van Bommel en Taco Morren, alsmede door de Vlaamse Judo en Jiu Jitsu Federatie (VJJF). Tevens zal een uitnodiging worden verzonden aan de Zweedse Nationale selectie en diverse clubs uit Wallonië.

De ochtendtraining zal onder leiding staan van Barry van Bommel. De middagtraining zal onder leiding staan van Taco Morren.

Opgave voor deelname uitsluitend via de mail bij René Hofland. rhofland@kabelfoon.nl

Leden van de Nationale Kernploeg opgeven via de bondscoaches.

De inschrijving voor deelname sluit op zaterdag, 7 februari 2015 of indien het maximale aantal van 45 deelnemers is bereikt.

Deelname aan deze stage is geheel voor eigen risico. De organisatie kan op geen enkele wijze verantwoordelijk worden gesteld voor het ontstaan van letsel als gevolg van het deelnemen aan deze stage of aan wat voor andere schade dan ook.

Plaats van deze stage:
IBT Centrum Unit Den Haag,
Katschiplaan 10,
2496 ZN Den Haag.

Vanaf Den Haag richting Utrecht dan afslag Nootdorp bij Hotel Van der Valk.

Voor informatie kunt u terecht bij René Hofland. Tel: 0031 (0)10 – 5921774.

Met BUDO groeten,
René Hofland.