Nederlandse kampioenschappen jiujitsu in Sporthal Waterwijk, Almere

Komende zaterdag vinden de Nederlandse kampioenschappen jiujitsu plaats voor senioren, junioren en aspiranten. De cadetten strijden in Almere op de nationale bondskampioenschappen. Een overzicht van alle deelnemers is onder dit artikel op te vragen.

De Nederlandse kampioenschappen in de diverse leeftijdscategorieën vinden dit keer niet plaats in het Topsportcentrum Almere, maar in Sporthal Waterwijk.

Weegtijden (melden voor duo system)
09.30-10.00 uur Cadetten, aspiranten en junioren duo system melden
11.30-12.00 uur Cadetten en junioren fighting system wegen, duo system senioren melden
14.00-14.30 uur Aspiranten en senioren fighting system wegen

Controle
JBN Paspoort en geldige JBN pas.
Men dient zich met een geldig Nederland paspoort of Europees Identiteitsbewijs van het Koninkrijk der Nederlanden te kunnen legitimeren. Een rijbewijs is voor dit doel geen geldig legitimatiebewijs.

Pilot bij NK jiujitsu 2015
De JBN heeft besloten tot een pilot bij het duo system. In plaats van de reguliere vijf scheidsrechters die de scores aangeven, zal bij de NK worden gejureerd met drie scheidsrechters langs de mat.

Adres
Sporthal Waterwijk
IJsselmeerweg 48
1316 RK Almere

Parkeren rondom Sporthal Waterwijk
Er zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Daarom verzoeken wij iedereen om te parkeren op het Madisonpad bij Aqua-Ferrytale of achter het pand van Aqua-Ferrytale. De parkeerplaatsen aan het Madisonpad zijn op 100 meter loopafstand van de sporthal.

Word jiujitsuscheidsrechter!
Wil je meer weten over arbitrage binnen jiujitsu? Heb je interesse in het volgen van een cursus tot scheidsrechter? Kom dan naar de arbitragestand op de NK jiujitsu!

Iedereen die zich ter plekke inschrijft voor de scheidsrechtercursus, die van start gaat in oktober, krijgt twee gratis toegangskaarten voor de EK jiujitsu op 6 en 7 juni in Almere!

deelnemers nk jiujitsu 2015 duo.pdf
deelnemers nk jiujitsu 2015 fighting.pdf

Bron JBN