Resultaten Rastede 2014

Gisteren hebben de Nederlanders het weer niet slecht gedaan op het X-mas turnier in Rastede.
Met een ploeg van 17 man, waarvan 14 van Yotosama waren we goed vertegenwoordigd. De wedstrijden liepen redelijk goed, alleen dit jaar een mega uitloop op het ochtend programma….en dan wordt het dus laat.
Dit jaar kon er in drie disciplines worden uitgekomen, Fighting, Duo en Newaza. Duo hadden wij niet bij ons, bij Newaza vier deelnemers, Brian, Michelle, Wesley en Frank. Top gedraaid daar, Michelle eerste, Brian tweede, Wesley derde en Frank heeft zijn eerste toernooi zich goed staande weten te houden. Maar hij draaide dan ook mee bij de Senioren ( leeftijd +10 jaar; ervaring +veel). Aangezien hij ‘pas’ drie keer hiervoor heeft getraind heeft is dit een super resultaat, respect kerel!
Naast Newaza hebben zij met alle anderen ook Fighting gedraaid, waarbij het soms moeilijk was om te winnen. Onze kleinste deelnemertjes lieten goed van zich horen, veel Full Ippons. Eigenlijk teveel mooie resultaten om apart op te noemen. Uiteindelijk ging iedereen met een oorkonde naar huis en de meeste met een daarbij horende podium plaats.

Allemaal gefeliciteerd met de behaalde resultaten.

Naast Newaza en Fighting heeft Wesley Hendriks opgetreden als coach voor het Yotosama team. Respect Wesley, veel te doen en vaak tegelijk. Dank je wel!
Gelukkig hebben we een team met spelers die ook elkaar kunnen coachen.. Het is maar weer gebleken hoe belangrijk dat is.

De resultaten
Goud: Estelle, Mariëlle, Anne en yotomaatjes: Michelle(Newaza en Fighting) en Cees

Zilver: Gwen, Amy, Beaunita en yotomaatje: Brian(Newaza)
X
Brons: Tom, Tobias, Liza, Fabian, Wesley(Fighting en Newaza)

4e: Frank(Newaza)

5e: xavier, Melissa

De totaal overzichten kan je vinden op Ergebnisse – X-Mas Turnier

De foto’s kan je hier vinden, veel plezier!!

Deze keer zijn de foto’s ook op de duitse site geplaatst… Leuke waardering voor de fotograaf. http://www.jjx-mas.de/18-x-mas-turnier/bilder/