WK Jiu Jitsu voor Junioren in Madrid, de foto’s

2016_03_19EOS 7D012248Zo het was me een dag, Mariëlle Kouwenberg een zeer terechte vice wereld kampioen. In de aanloop naar de finale twee keer Full Ippon eerst tegen de Colombiaanse en daarna de Griekse. Vervolgens zeer tactisch de Russische uitgeschakeld. In de finale zat het niet mee. Rebecca is een bekende tegenstander, en vandaag was ze net een maatje te groot. Terecht gewonnen door Rebecca, maar wel sneu dat Mariëlle een aantal verdiende punten niet heeft gekregen. Had het geholpen, geen idee….

Zilver was het hoogst haalbare voor nu, en wat is ze daar blij me. Wat stond ze te stralen op het podium…. Helemaal top. En niet alleen Mariëlle, maar ook haar broer Frank Sander Kouwenberg en vriend Dominique Deketelaere zijn helemaal blij. Net als Leanne Kouwenberg en ik.

Goed gedaan Mariëlle, weer eentje om door een ringetje te halen. Zeker na wat je de laatste tijd allemaal hebt moeten doormaken. Zoals afgesproken ?,?en nog eens?. Jij weet wat ik bedoel. Heel goed gedaan.
Speciale dank voor John Zwalve, haar coach, die bij ons was en Mariëlle heeft gebracht waar ze nu staat. Top John!!

Voor een ieder die vandaag op welke manier dan ook warme belangstelling heeft getoond, hartelijk dank. Ik hoop dat jullie net zo hebben genoten als wij.

Voor de thuisblijvers en aanwezigen hierbij de foto’s van het toernooi….

De foto’s van Vrijdag
De foto’s van Zaterdag
De foto’s van Zondag