World Championship Ju-Jitsu Bucharest Romania 2013 (de foto’s)

Dit toernooi ben ik door de Judo Bond Nederland waar Jiu Jitsu een onderdeel van is en de JJIF in staat gesteld om van zeer dichtbij het toernooi mee te maken. Een en ander met het oog op het vastleggen van de prestaties van de diverse deelnemers aan dit toernooi. Na drie dagen kwam ik thuis met ongeveer 17 Gigabyte aan foto materiaal, wat neerkomt op een kleine 3000 foto’s. Hieruit heb ik een selectie gemaakt die nu online staat. De foto’s zijn per dag ingedeeld en zijn in tijdvolgorde.
Later deze week zal ik ook nog wat meer “statische foto’s plaatsen. Deze zijn gemaakt met een camera op statief die tegelijk een foto maakte als ik met de andere camera een ingezoomde foto maakte…. Twee van een gelijk moment dus…
Mocht er nou een foto tussen zitten die je graag op een groter formaat wilt hebben stuur mij dan even een bericht via deze site. Vergeet niet het nummer van de foto en je mailadres aan te geven. Nb. Deze optie biedt ik alleen voor JBN / JJIF officials en leden van de Kernploeg Jiu Jitsu. Anderen kunnen via deze personen een foto aanvragen.
Alle foto links openen een nieuwe pagina. Voor een optimaal gebruik adviseer ik om een Google+ account te gebruiken.

November
22 Jiu Jitsu Aspiranten / Juniors Fighting Women; Aspiranten / Juniors Duo Men Vrijdag
23 Jiu Jitsu Aspirants Fighting Men; Aspirants / Juniors Duo Women Zaterdag
24 Jiu Jitsu Juniors Fighting Men; Aspirants / Juniors Duo Mixed Zondag
25 Jiu Jitsu JJIF Goedgekeurde / bevestigde Eindresultaten

Eén gedachte over “World Championship Ju-Jitsu Bucharest Romania 2013 (de foto’s)”

Reacties zijn gesloten.