Yotosama succesvol op Open Oost Vlaamse Kampioenschappen

Dit weekend is in Melsele het Open Oost Vlaanderen 2015 Kiu Jitsu toernooi gehouden. Dit toernooi was voor de Aspiranten en Junioren het laatste kwalificatie toernooi voor het WK in Athene (13-15 Maart as). Dus voor een aantal van de deelnemers die nog niet “zeker” waren van hun kwalificatie een belangrijk toernooi. De deelnemers van Yotosama die in de ochtend mochten starten (Aspiranten) hebben de lat voor de middaggroep hoog gelegd. Beaunita Sewbarath Misser, Mariëlle Kouwenberg, Anne vd Brugge, Tom Molenaar en Frank Kouwenberg behaalden allemaal het Goud!
In de middag traden de Junioren aan. Ook hier werden mooie resultaten behaald. Chabeli Arenberg Peeters, Liza Schreuder, Melissa Jol en Wouter Visser haalden het Goud! Fabian vd Wielen en Wesley Hendriks (Fighting en Newaza) het Zilver en Tobias vd Wielen het Brons.
Alles bij elkaar weer een succesvol kampioenschap …. Allemaal gefeliciteerd met de behaalde resultaten!

Zaterdag avond werden een aantal van onze en andere spelers van de Nationale Kernploeg verrast net een telefoontje van de Bondscoach, met maar één duidelijke boodschap… “Je bent erbij in Athene, we gaan er iets moois van maken”. Ook voor deze sporters gefeliciteerd. Jullie worden in de komende weer verder geïnformeerd via JBN. In elk geval alvast succes in Athene, we zien elkaar in elk geval daar !

Uiteraard heb ik weer een selectie mooie plaatjes voor jullie klaar staan. Ook mijn fotomaatje Marcel Dongelmans was aanwezig. Onze resultaten kan je vinden via deze links :
Open Oost Vlaamse Kampioenschappen (ochtend en middag)
Foto’s van Marcel Dongelmans (ochtend)