Yotosama zeer succesvol op het Balkan Open

Gisteren werd er in Athene voor de 10e keer het Balkan Ju-Jitsu OpenChampionship gehouden. Yotosama was daar met een deel van de selectie naar afgereisd om zich te meten met andere tegenstanders dan we normaal tegen komen. En dat is gelukt.

Mariëlle (afval systeem) beet de spits af, na een vrijloting wist ze met twee zeges, waaronder de halve finale met Full Ippon, achter elkaar zich te plaatsen voor de finale. Daar bleek haar tegenstander net iets beter waarmee ze knap het zilver veroverde.

Cynthia (poule) mocht als tweede starten en heeft geen moment van haar doel afgeweken, vier keer winst waarvan 3x full ippon leverde haar het goud op.

Daarna mocht Anne (poule) de tatami op en heeft gedaan waar ze voor kwam 3x full ippon is gewoon goud.

Na de dames was Frank (poule) de volgende. Frank verloor de eerste wedstrijd van de uiteindelijke poule winnaar. Maar hij wist zich knap te herpakken met een full ippon in de tweede wedstrijd en een duidelijke verschil in zijn laatste wedstrijd (11-3), resultaat zilver.

Als laatste ging Allard (afval) de tatami op. De eerste gewonnen met Full ippon. De tweede verloren tegen de uiteindelijke poule winnaar met minimaal verschil, en in de herkansing knap het brons veroverd met Full Ippon.

Resultaten
Goud : Cynthia en Anne
Zilver : Mariëlle en Frank
Brons : Allard

En ongelooflijk trots op deze resultaten John Zwalve en de rest van de begeleiding.

IMG_0726_25

Kijk hier voor sightseeing Athene
en hier voor de wedstrijddag